iviay 12th, Sunda	ay, Council chamber	
08:50 - 09:00 (10min)	Registration & Opening Remarks	Presiedent: Heeyoung Lee
09:00 - 10:10 (70min)	Basic	Heeyoung Lee, Dong-sam Suh
09:00 - 09:20 (20min)	Stem cell and Ossron	Dong-sam Suh (RMS Division, Vice President)
09:20 - 09:40 (20min)	Minimally manipnlated cell expansion	Heeyoung Lee (Baroil Aesthetic Plastic Surgical Clinic)
09:40 - 10:00 (20min)	Human fat collagen	Yongwoo Cho (Hanyang University)
10:00 - 10:10 (10min)	Q & A	
10:10 - 11:20 (70min)	Hair, Cosmetic	Moon Seok-Shin, Fukuoka fukutar
10:10 - 10:30 (20min)	Hair growth with ASCs	Dr. Fukuoka fukutaro, Japan
10:30 - 10:50 (20min)	Hair growth with PRP	Moon Seok-Shin (Mirror Clinic for the beauty)
10:50 - 11:10 (20min)		Hyo Kang (Gwangju Miracle Clinic)
11:10 - 11:20 (10min)	Q & A	
11:20 - 11:35 (15min)	Coffee break	
11:35 - 12:45 (70min)	Disease treatment	Heeyoung Lee, Eung Suk Kin
11:35 - 11:55 (20min)	The stem cell therapy in antiaging	Deogki Kim (Raoncell Medical Clinic)
11:55 - 12:15 (20min)	Evidence base of Stem Cell in treatment of neurological disease	Dr. Sub Sai, Thailand
12:15 - 12:35 (20min)	Aantiaging treatment with Stem cell Adult	
12:35 - 12:45 (10min)	Q & A	
12:45 - 13:25 (40min)	Lunch & Lunch time movie	Ki Seuk Hong, Kisu Sun
13:25 - 15:05 (100min)	Aesthetic Uses	Kisu Sung, Hanjin Kwo
13:25 - 13:55 (30min)	The title is Stem Cell Breast Augmentation: A Versatile New Technique	Dr. Enrina Diha, Indonesia
13:55 - 14:25 (30min)	Photo activation of PRP & Stem cell	Hanjin Kwon (Dermaster Clinic)
14:25 - 14:55 (30min)	Contemporary Issues of Breast Fat Grafting Surgery	Kisu Sung (Lilac BLC Clinic)
14:55 - 15:05 (10min)	Q & A	
15:05 - 15:20 (15min)	Coffee break	
15:20 - 16:50 (90min)	Special Puroposes	Yongwoo Cho, Mark Bermai
15:20 - 15:50 (30min)	The magic of fat (from cosmetic to therapeutic)	Dr. Mark Berman, USA
15:50 - 16:20 (30min)	Collagen and MSC interaction	Ji-Chul Yoo (Bio-Material R&D Team Leader)
16:20 - 16:30 (10min)	Q & A	
16:30 -17:20 (50min)	& I.V uses, Legal problems, New health technique assessment in Korea (nHTA) Government regulations, Minimal manipulations, Homologous uses, In vitro Expansion, culture, proliferation, cell banking	Moon Seok-Shin, Dong-sam Suh , Heeyoung Lee
17:20 - 20:00	Photo times & Gala dinner with speakers	